ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται το μηχάνημα ψυκτικού μικροτόμου για να διενεργούνται ταχείες βιοψίες στο Νοσοκομείο Έδεσσας.
Το μηχάνημα αυτό, υψηλής βιοιατρικής τεχνολογίας, είναι δωρεά του συλλόγου καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων και αποτελεί στοιχείο αναβάθμισης του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου, με στόχο πάντα την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου ‘Εδεσσας, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά του προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καρκινοπαθών Έδεσσας για την κοινωνική τους προσφορά, λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση. Παράλληλα διαβεβαιώνει για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του συγκεκριμένου εξοπλισμού στο παθολογοανατομικό εργαστήριο του Νοσοκομείου, προς όφελος της υγείας των πολιτών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Έδεσσας
Ο πρόεδρος
Βασίλειος Δαβόρας

© 2020 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ | Υλοποίηση Τμ. Πληροφορικής Νοσοκομείου Έδεσσας | Δήλωση Προσβασιμότητας Template designed by olwebdesign.