Πληροφορίες για Νοσηλευόμενους

Τα πράγματα που θα σας χρειαστούν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας είναι :

 •     Ρόμπα papoutsia
 •     Νυχτικό για τις γυναίκες, Πιτζάμες για τους άνδρες
 •     Παντόφλες
 •     Βιβλιάριο Υγείας
 •     Προηγούμενες Εργαστηριακές Εξετάσεις (πχ ακτινογραφίες)


Τα απαραίτητα έγγραφα που θα σας χρειαστούν είναι :

 •     Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο
 •     Αριθμός μητρώου ασφαλιστικού φορέα (σημείωση: Οι ασφαλισμένοι σε κάποιο ταμείο παρακαλούνται να ζητήσουν πληροφορίες την επόμενη της εισόδου τους, από το λογιστήριο)

Β. Διαμονή

daxtylidiΠροκειμένου η διαμονή σας στο Νοσοκομείο να είναι άνετη η Προισταμένη και το Νοσηλευτικό Προσωπικό του Ορφου σας βρίσκονται στη διάθεση σας, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας το χρειαστείτε.

Υπάρχει η δυνατότητανα κάνετε εξωτερικά τηλέφωνα καλώντας το 0 και σχηματίζοντας τον αριθμό που σας ενδιαφέρει

Ο αριθμός του τηλεφώνου του δωματίου σας και στο οποίο μπόρουν να σας καλούν είναι το 23813- 50XXX όπου ΧΧΧ ο αριθμός του δωματίου σας.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση καλέστε το Τηλεφωνικό κέντρο πληκτρολογώντας το 9.

Όλα τα δωμάτια νοσηλείας διαθέτουν κλιματισμό που ρυθμίζεται απο εσάς. Για τη σςστή λειτουργία του, το παράθυρο του δωματίου σας θα πρέπει να είναι κλειστό.

Με γνώμονα το διαιτολόγο που έχει συστήσει ο θεράπων ιατρός σας, οι επιστήμονες του διαιτολογικού τμήματος διαμορφώνουν τα γεύματα σας.

Ώρες Γευμάτων

fai

Γ. Διανυκτέρευση Συνοδών-Αποκλειστική Νοσοκόμα

Απαγορεύεται η διανυκτέρευση των επισκεπτών στους θαλάμους νοσηλείας,όλων των θέσεων εκτός απο τα μονόκλινα, οπου μπορεί να παραμείνει ένα άτομο.

Στις περιπτώσεις Χειρουργείου η διανυκτέρευση γυναίκας-συνοδού επιτρέπεται μόνο με την έγκριση του θεράποντα ιατρού.

Εάν επιθυμείτε την παρουσία απποκλειστικής νοσοκόμας, μπορείτε να το ζητήσετε απο την Προισταμένη του ορόφου.
Η αμοιβή καθορίζεται απο το Νόμο.

Δ. Επισκεπτήριο

Η Είσοδος Μικροπωλητών ή οποιουδήποτε δεν έχει σχέση με τα δωμάτια νοσηλείας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ.Αν σας ενοχλήσει κάποιος, παρακαλούμε ενημερώστε άμεσα την Υπηρεσία Ασφαλείας ή την Προιστάμενη του Ορόφου

Η ηρεμία των νοσηλευόμενων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα μας.
Θα θέλαμε οι επισκέπτες και οι συνοδοί να γνωρίζουν:

Το επισκεπτήριο επιτρέπεται από τις 11:00 έως τις 13:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00

Στα μονόκλινα δεν υπάρχει περιορισμός επισκεπτηρίου.Καλό θα ήταν όμως οι επισκέπτες να αναχωρούν όταν διαπιστώνουν ότι οι tsigaroνοσηλευόμενοι έχουν κουραστεί. tsigaro

Για την προστασία της υγείας των νοσηλευόμενων, τα παιδιά κάτω των 14 ετών που έρχονται ώς επισκέπτες στο Νοσοκομείο απαγορεύεται να εισέρχονται στους ορόφους και τους θάλαμους νοσηλείας

Σε περίπτωση μη τήρησης του ωραρίου επισκεπτήριου από τους επισκέπτες, το προσωπικό της Υπηρεσίας Ασφάλειας του Νοσοκομείου οφείλει να τους οδηγήσει εκτός ορόφων, για την εξασφάλιση της ηρεμίας των νοσηλευομένων.

Σε ώρες εκτός του προβλεπόμενου επισκεπτηρίου, η Υπηρεσία Ασφαλείας οφείλει να ελέγχει την κίνηση των επισκεπτών προς τους ορόφους

 

Ε. Αντιμετώπιση Προβλημάτων - ερωτηματολόγια

Δέσμευσή μας αποτελεί η διασφάλιση της ποιότητας και η διαρκής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στο δωμάτιο σας, με τις εντυπώσεις και τις παρατηρήσεις σας και να το τοποθετήσετε μέσα στο κουτί εντυπώσεων του ορόφου, δίπλα απο το γραφείο της προισταμένης.

ΗΤο Νοσοκομείο μας και το προσωπικό του παραμένουν στη διάθεση σας, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ώρο.Για οποιοδήποτε θέμα τυχόν ανακύψει κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε άμεσα το γραφείο προισταμένης του ορόφου σας.

ΣΤ. Διαδικασίες Εξόδου - Νοσηλία - Τρόποι Πληρωμής

Φεύγοντας από το νοσοκομείο δεν πρέπει να ξεχάσετε τα ακόλουθα :

 •     την απόδειξη του λοαριασμού σας
 •     τη βεβαίωση που συμπληρώνει ο θεράπων ιατρός, για το ασφαλιστικό σας ταμείο
 •     την απόδειξη της αποκλειστικής νοσοκόμας (αν χρησιμοποιήσατε)  επικυρωμένη απο την προισταμένη του ορόφου σας και τη διευθύνουσα, εφόσον πρόκειται για δημόσιο
 •     το εξιτήριο σας
 •     τα προσωπικά σας αντικείμενα

Τα νοσηλία εξοφλούνται την ημέρα εξόδου του νοσηλευόμενου απο τις 8:00 έως τις 14:00.
Σε περιπτώσεις Κυριακών ή Εορτών η εξόφληση γίνεται την προηγούμενη εργάσιμη μέρα, συμπεριλαμβανόμενου και του Σαββάτου.

Για τη διευλκόλυνσή σας, στο ισόγειο του νοσοκομείου υπάρχει κατάστημα της αγροτικής τράπεζας με ΑΤΜ συνδεδεμένο με το σύστημα ΔΙΑΣ.

Το δελτίο παροχής υπηρεσιών (απόδειξη) που θα πάρετε από το ταμείο κατά την εξόφληση του λογαριασμού, να το κρατήσετε για την εφορία σας

Αν το καταθέσετε στο ασφαλιστικό σας ταμείο, να ζητήσετε να σας χορηγήσουν τη βεβαίωση της διαφοράς, που δεν θα σας πληρώσει το ασφαλιστικό σας ταμείο.

Η βεβαίωση αυτή της διαφοράς θα σας χρισημεύσει στην εφορία.
Η εφορία δεν δέχεται αντίγραφο.

© 2020 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ | Υλοποίηση Τμ. Πληροφορικής Νοσοκομείου Έδεσσας | Δήλωση Προσβασιμότητας Template designed by olwebdesign.