ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                            Έδεσσα 28/3/2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

3Η Δ.Υ.ΠΕ. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας ξεκινούν άμεσα οι εργασίες της κτιριακής επέκτασης του ιδρύματος. Έγινε ήδη η εγκατάσταση του εργολάβου, ενώ την ευθύνη της επίβλεψης της κατασκευής έχει η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Περιφερειακού Διαμερίσματος Πέλλας.

Έτσι ένα έργο που οραματίσθηκε η τοπική κοινωνία εδώ και πολλά χρόνια παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά. Όμως οι οικοδομικές εργασίες που αναμένεται να κρατήσουν τουλάχιστον δύο χρόνια δημιουργούν μια σειρά από αναπόφευκτα προβλήματα,  με κυριότερο αυτό του κυκλοφοριακού στην είσοδο, αλλά και εντός του προαύλιου χώρου του Νοσοκομείου. Ταυτόχρονα χάνονται πολλές θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων μέσα στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, με αποτέλεσα να αναμένεται τεράστια δυσκολία στάθμευσης αλλά και κυκλοφοριακά προβλήματα έξω από το οικόπεδο και στην είσοδο του ιδρύματος σε χώρο που κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολος κυκλοφοριακά. Σοβαρή εκτιμάται ότι θα είναι και η ηχορύπανση που θα προκαλείται για κάποιες ώρες της ημέρας από τις οικοδομικές εργασίες και σε βάρος νοσηλευομένων, επισκεπτών και εργαζομένων.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, του Δήμου,  της Τροχαίας, αλλά και της κατασκευάστριας Εταιρίας της οποίας οι υποχρεώσεις απορρέουν από την σύμβαση που υπέγραψε, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τον περιορισμό των δυσμενών επιπτώσεων από την κατασκευή του κτιρίου, στο μέτρο του δυνατού.

Παρά ταύτα ζητείται η κατανόηση, και η ανοχή των πολιτών στα όποια προβλήματα προκύψουν, τα και θα είναι πρόσκαιρα. Η συνεργασία όλων μας : πολιτών, υπηρεσιών και εργαζομένων για την ομαλή και αποτελεσματική εκτέλεση του έργου και την αποφυγή ατυχημάτων και δυσλειτουργιών θα είναι καθοριστική.

Για το Γ.Ν. Έδεσσας

Ο Διοικητής

Βασίλειος Δαβόρας

© 2020 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ | Υλοποίηση Τμ. Πληροφορικής Νοσοκομείου Έδεσσας | Δήλωση Προσβασιμότητας Template designed by olwebdesign.