ΝΕΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

Από τον Νοέμβριο 2011 δύο νέα ιατρεία ξεκινούν τη λειτουργία τους στο Κέντρο Υγείας Σκύδρας.

Το ένα είναι το Διαβητολογικό που θα δέχεται ασθενείς μία Τετάρτη του μήνα και το δεύτερο το ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος που θα εξυπηρετεί τους ενδιαφερόμενους κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα.

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης είναι μία μεταβολική ασθένεια με χρόνια πορεία και μπορεί να προκαλέσει μια σειρά σοβαρών επιπλοκών στον οργανισμό επηρεάζοντας την καρδιά, τα μάτια, τα νεφρά, τα νεύρα, τα πόδια.

Το Κάπνισμα είναι μία μάστιγα που προκαλεί σωματική και ψυχολογική εξάρτηση με αρνητικές συνέπειες στην οικονομία, το περιβάλλον, αλλά και σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία ακόμη και στη ζωή των καπνιστών αφού 1 στους 4 καπνιστές πεθαίνει από αυτή τη συνήθεια.

Τόσο η ρύθμιση του Σακχαρώδη Διαβήτη όσο και η διακοπή του καπνίσματος απαιτούν έγκαιρη θεραπευτική αντιμετώπιση, σταθερή παρακολούθηση και ψυχολογική στήριξη.

Τα παραπάνω ευελπιστούμε να προσφέρουν τα νέα ιατρεία που θα απαρτίζονται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Διαβητολογικό Ιατρείο: Κωνσταντινίδου Γαλήνη, Γενική Ιατρός με ειδίκευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη σε συνεργασία με τις Επισκέπτριες Υγείας Τσίπκα Θεοδώρα και Μιχαηλίδου Μελανία.

Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος: Κασιμιάδου Αφροδίτη, Γενική Ιατρός με εκπαίδευση: σε αντικαπνιστικά προγράμματα του Υπουργείου Υγείας και στη διενέργεια σπιρομέτρησης και αντιμετώπισης χρονίου βρογχικού άσθματος και

αποφρακτικών πνευμονοπαθειών σε συνεργασία με τις Επισκέπτριες Υγείας Τσίπκα

Θεοδώρα και Μιχαηλίδου Μελανία.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κλείσουν ραντεβού στο τηλεφωνικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Σκύδρας 2382351000. Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στην Προϊσταμένη του Γραφείου Κοινωνικής Φροντίδας, Τσίπκα Θεοδώρα στο τηλέφωνο 2382351030.

© 2020 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ | Υλοποίηση Τμ. Πληροφορικής Νοσοκομείου Έδεσσας | Δήλωση Προσβασιμότητας Template designed by olwebdesign.