Αντικαπνιστική Δράση Κ.Υ. Σκύδρας

 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το αντικαπνιστικό πρόγραμμα δράσης του Κ.Υ. Σκύδρας που αφορούσε στα νηπιαγωγεία του δήμου με θέμα : ‘’Μαθαίνω να μην καπνίζω’’. Το πρόγραμμα περιελάμβανε: κουκλοθέατρο  ‘’ Ο Τσιπιλός και η Δόνα Νικοτίνη ‘’,  παιδικό αντικαπνιστικό τραγούδι, συζήτηση –παρουσίαση, δραστηριότητες όπως ζωγραφική και παιχνίδι με κάρτες, διανομή ενημερωτικών αφισών και φυλλαδίων του Υπουργείου Υγείας.

Λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων (παραλαβή εγγράφου υπουργείου υγείας στις 16/5/14, έγκριση από υπουργείο παιδείας  στις 30/5/14) και λόγω της λήξης της σχολικής χρονιάς στις 13/6/14, προλάβαμε να επισκεφθούμε τα εξής σχολεία : 1ο , 2ο , 3ο , 4ο    νηπιαγωγεία Σκύδρας, Α’ και Β’ τάξεις  του 2ου  δημοτικού σχολείου  Σκύδρας, νηπιαγωγείο Σεβαστειανών,  Α’ και Β’ τάξεις  δημοτικού σχολείου Σεβαστειανών, νηπιαγωγείο Λιποχωρίου,  Α’ και Β’ τάξεις δημοτικού σχολείου Λιποχωρίου,  νηπιαγωγείο Ριζού και παιδικό σταθμό Ριζού. Το πρόγραμμα άρεσε πολύ σε παιδιά και δασκάλους  και μας προέτρεψαν για παρόμοιες ενέργειες.

Τις ευχαριστίες μας : στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης  και την υπάλληλο κα Βάσου Ανθούλα που με τη βοήθειά της πήραμε έγκαιρα την έγκριση, καθώς και στο Διευθυντή του Κ.Υ.  Σκύδρας κο Ζουμπουλίδη που είναι πάντα θετικός σε παρόμοιες προληπτικές δράσεις και τη Διευθύντρια του ΚΥ. Αριδαίας κα Φωτοπούλου που είναι πάντα συνεργάσιμη.
 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους υπαλλήλους:  Ζηλίδου Μαρία διοικητική υπάλληλο, που συμμετείχε στα διοικητικά και στο κουκλοθέατρο, τον Τσακμάκη Δημήτριο  χειριστή ακτινολογικού που μας βοήθησε στο νηπιαγωγείο Ριζού, την Πούλου Αικατερίνη, Επισκέπτρια υγείας υπάλληλο του Κ.Υ. Αριδαίας που μας βοήθησε στο 2ο δημοτικό σχολείο Σκύδρας και την φοιτήτρια ιατρικής Παπαχρηστοδούλου Βασιλική που μας βοήθησε στον παιδικό σταθμό Ριζού. Τέλος, ευχαριστούμε πολύ όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και τις νηπιαγωγούς / δασκάλους για την υποδοχή, την φιλοξενία και τη συνεργασία τους.

Οι υπεύθυνες  για διοργάνωση και διεξαγωγή του προγράμματος :
Τσίπκα Θεοδώρα,  Επισκέπτρια Υγείας, προϊσταμένη Γραφείου κοινωνικής φροντίδας.
Μιχαηλίδου Μελανία, Επισκέπτρια Υγείας.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (anti-fum.jpg)anti-fum.jpg[ ]1358 Kb
© 2020 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ | Υλοποίηση Τμ. Πληροφορικής Νοσοκομείου Έδεσσας | Δήλωση Προσβασιμότητας Template designed by olwebdesign.