Επίσκεψη στο Κ.Υ. Αριδαίας και ΚΑΠΗ Εξαπλατάνου

 Στις 30/3/2015 η ΕΠΑΣ Βοηθών Νοσηλευτών του ΓΝ Έδεσσας στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων και δραστηριοτήτων επισκέφθηκαν το ΚΥ Αριδαίας και το ΚΑΠΗ Εξαπλατάνου.

Οι μαθητές κατά την επίσκεψή τους στο ΚΥ Αριδαίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης καθώς και την οργάνωση και λειτουργία του ΚΥ Αριδαίας. Κατά την παραμονή τους στο ΚΥ Αριδαίας επισκέφτηκαν τους χώρους και τα ιατρεία του και διαπίστωσαν τη μεγάλη προσφορά των εργαζομένων στην περιοχή αφού με υψηλό επίπεδο ευθύνης περέχονται ιατρικές νοσηλευτικέ και οδοντιατρικές πράξεις και φροντίδες.

Στο ΚΑΠΗ Εξαπλατάνου οι μαθητές παρουσίασαν στους ηλικιωμένους την εργασία τους με θέμα "Ενεργός γήρανση η προσφορά της τρίτης ηλικίας στηνοικογένεια και στην κοινωνία". Οι μαθητές τόνισαν τη μεγάλη ανάγκη ύπαρξης των παππούδων στην οικογένεια τη σημαντική προσφορά τους στην οικογένεια αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.

exapl1

 

exapl2

 

exapl3

exapl4

 

© 2020 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ | Υλοποίηση Τμ. Πληροφορικής Νοσοκομείου Έδεσσας | Δήλωση Προσβασιμότητας Template designed by olwebdesign.