Επίσκεψη στο ΓΝ Έδεσσας

 Την  Πέμπτη 7/11/2013 οι μαθητές της Β’ τάξης της Σχολής στα πλαίσια των διδακτικών επισκέψεων, με συνοδούς τις διδάσκουσες κα Ογρότη και κα  Ματζηρίδου επισκέφθηκαν το Γ. Ν Έδεσσας. Συγκεκριμένα: Παρακολούθησαν την λειτουργία και οργάνωση του Τ.Ν.  της αιμοδοσίας. Επίσης επισκέφθηκαν τον χώρο των ενδοσκοπήσεων και παρακολούθησαν γαστροσκοπήσεις και ορθοσκοπήσεις και τη διαδικασία ιστολογικών εξετάσεων στο Παθολογοανατομικό εργαστήριο του νοσοκομείου. Στο χώρο των εξωτερικών ιατρείων της χειρουργικής και παιδιατρικής οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δυο περιστατικά που συνάντησαν στα αντίστοιχα θεωρητικά μαθήματα της Π/Δ., Χειρ/κής  αλλά και Π/Δ Νοσηλευτικής. Τέλος στη μαιευτική κλινική οι μαθητές παρακολούθησαν στο χώρο του χειρουργείου χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν εκείνη την ημέρα.

Η Σχολή ευχαριστεί θερμά,  τη Διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας καθώς και το νοσηλευτικό και  Ιατρικό προσωπικό για την πολύτιμη βοήθειά τους. 

20131107 093438

© 2020 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ | Υλοποίηση Τμ. Πληροφορικής Νοσοκομείου Έδεσσας | Δήλωση Προσβασιμότητας Template designed by olwebdesign.